Games op Eigen Locatie


Bedrijfsuitje in en om je eigen bedrijf?
Gamen op je eigen verenigingsterrein?
Gamen in je eigen studentensociëteit?
Gamen in je eigen school?
Gamen bij je buurtfeest, familiefeest?
   

Wij verzorgen dit graag voor u.

                                   

Boek ons nieuwe verslavende spel: Target Shooting Pro  


Een nieuw verslavend spel, Speed of Light, volg de leds op de targets en probeer ze ze snel mogelijk te raken, de laatste target stopt je tijd. Of DuelShooting, je staat naast je collega, vriend...  als de zoemer gaat probeer je beiden zo snel mogelijk je targets te raken, wie wordt de snelste? ParcoursShooting, de zoemer gaat en je volgt het parcours, onderweg kom je 10 targets tegen die je moet raken, denk om je tijd!
Korte games waarbij we schieten met reballs, paintballs of luchtdruk, afhankelijk van de omgeving.
Dit kan zowel outdoor als indoor.
Wij werken in de provincies Groningen, Friesland, Drenthe en Overijssel, andere locaties op aanvraag.


 

VRAAG OFFERTE

Lasergame 

LASERGAME in en rond je eigen bedrijf, tegen je baas en collega´s. Bij de vereniging, feestweek, familiedag, buurtfeest of opening van het bedrijf.
Binnen, buiten, in het donker of overdag, het kan allemaal. Met een muziek installatie, een rookmachine of met opblaasbare obstakels? U zegt het maar!

Ons mobiel pakket bestaat uit professionele lasergame-guns van Battlefieldsports met het SATR system, realtime feedback naar de spelers, hits, kills, vizier met red dot, een controller die het spel start en beeindigd. Wij begeleiden het lasergamen uiteraard.

Heeft u een leuke locatie waar genoeg verstop plekken zijn, uw bedrijfspand, sportzaal, recreatieruimte, perceel bos……………… Wij komen graag naar u toe! We kunnen 2 uren komen, een dagdeel, maar ook de gehele dag. U kunt ons boeken voor kleine en grotere groepen. 
Wij werken in de provincies Groningen, Friesland, Drenthe en Overijssel.

Gajemee Lasergamen

 

VRAAG OFFERTE

Een combinatie van spellen.

 

Een combinatie van SPELLEN is natuurlijk ook te maken. Wij kunnen een parcours voor jullie uitzetten opstellen waarbij teams tegen en met elkaar gaan gamen. Lasergame in combinatie met TargetShooting of Boogschieten. U geeft aan wat uw wensen zijn en wij maken een voorstel.


We gamen op locatie in Groningen, Friesland, Drenthe en Overijssel.

 VRAAG OFFERTE


Tijdbomspel - NIEUW

Ga met je team de strijd aan met ander teams en natuurlijk met de tijd. Schakel met jouw team als eerste de tijdbom uit. Dit kan alleen als je de opdrachten goed uitvoert en ook nog snel bent. In het tijdbomspel zijn opdrachten verwerkt als: katapult schieten, torens bouwen, mega puzzels, groot memorie, de grote bibberspiraal, Shoot-out, rebussen, fotoshoot, dart gooien etc. etc.

Vooral veel fun!

We gamen op locatie in Groningen, Friesland, Drenthe, Overijssel en Gelderland.

 
VRAAG OFFERTE
            
Powered by webXpress