Games op Eigen Locatie

 Games op eigen locatie, ontdek het gemak van zelf bepalen wanneer, hoe laat en waar. Welke game wordt het?
Jullie team of groepsuitje organiseren? Wij verzorgen onze games bij bedrijfsuitjes, in scholen als klassenfeest, als activiteit tijdens de een familiedag, bij de vereniging als team activiteit, bij de studentenvereniging als groepsactiviteit. Bij bedrijfsopeningen of als aanvulling op grote events als Koningsdag en natuurlijk op campings als animatie voor jong en oud.   Lasergame op eigen locatie

 Altijd een succes!

Lasergame op eigen locatie.
Lasergamen door je eigen kantoor? Door de gangen van de supermarkt of bouwmarkt? In en rond het bedrijf? Ga de strijd aan met je collega's en win the game! Lasergame op je eigen locatie is stoer, spannend en gaat altijd met heel veel plezier. Kies ook voor het gemak van zelf bepalen waar, wanneer en hoe laat. Bijvoorbeeld na werktijd door de gangen van kantoor. Of na sluiting van de bouwmarkt of supermarkt. Na schooltijd door de gangen van je eigen school of in de gymzaal. Op de meeste locaties kunnen wij lasergamegame verzorgen. Over het algemeen geldt: hoe meer ruimte des te beter. Met onze professionele apparatuur kan binnen en buiten gespeeld worden, bij daglicht en in het donker. Lasergame op eigen locatie is al te boeken vanaf 12 personen en vanaf 2 uurs event tot een gehele dag. Bij grotere groepen maken we meerdere teams die om de beurt tegen elkaar gaan gamen zodat er uiteindelijk een winnend team overblijft. Het lasergame wordt door ons begeleid. Ook zin in dit super stoere event op eigen locatie? Ontvang dan geheel vrijblijvend onze offerte door hier te klikken> ONTVANG vrijblijvend offerte.Quiz op eigen locatie

 Muziek

 Snelheid

 Taal en rekenen

 Behendigheid

 Lijstjes maken

 3 tot 4 teams

 10 tot 24 deelnemers

 Chaos en fun!

de Dol Dwaze Quizzz… 
Ga jij ook voor de winst? Spanning, sensatie leedvermaak en chaos. Bij deze Quizzz... gaat het niet alleen om algemene kennis maar ook om snelheid, behendigheid en gewoon geluk! Iedereen kan winnen zelfs diegene die altijd verliezen bij een spelletje.

Jullie groep/team wordt verdeeld in 3 of 4 teams die de strijd met elkaar aangaan. Per team een grote button, iedere speler een "mepper" om de button als eerste te slaan wanneer je het antwoord weet. Op het scorebord zie je welk team het snelste is! …….en dan natuurlijk nog even het goede antwoord geven. Een fout antwoord kost jullie punten!

Muziek & film. Ken jij bijvoorbeeld de hele top 2000 uit je hoofd dan blink jij misschien uit bij de film vragen.
Snelheid. Kun bekers stapelen of vlekkeloos de beruchte bibber spiraal uitvoeren. Wie heeft er stalen zenuwen?
Taal & rekenen. Overleef jij de spellingsronde? En hoe is het gesteld met het hoofdrekenen? Ga je knallen of val je volledig door de mand?
Lijstjes maken. Weet je genoeg te verzinnen of wordt de spanning je teveel? Stel lijstjes samen met de 20 populairste .... en meer.....

De Dol Dwaze Quizzz.. komt naar jullie toe en kan bijna overal gespeeld worden! Wie daag jij uit? Je collega's, vrienden, familie, klasgenoten, mede studenten of teamgenoten? Wij kunnen de Quizzzz personaliseren met vragen over uw bedrijf, collega's over de familie......... en natuurlijk kunnen we prijsjes regelen. De quiz duurt tussen de 1,5 en 2 uur. De quiz kan gepeeld worden met 10 tot 24 personen. Ook zin in deze Dol Dwaze Quizzz... eigen locatie? Ontvang dan geheel vrijblijvend onze offerte door hier te klikken> ONTVANG vrijblijvend offerte.

 Archery Tag op locatie

 Mag het ietsje Stoerder

 Pijl en boog

 Masker

 Korte intensieve games

 Of het zeer doet? ja je voelt het wel!

Arrow Battle - als het ietsje stoerder mag.
Mag het ietsje stoerder? Jazeker dat kan! Arrow Battle gewapend met een boog en (larp) pijlen, met een grote rubberen ronde punt erop en met natuurlijk een masker op ga je met elkaar de strijd aan. Je speelt met teams van 6 max 7 personen op een veld ter grootte van 2 volleybal velden. We starten met een middenlijn waar je eerst niet overheen mag. Wat is de opdracht? Schiet zo snel mogelijk de targets om die op het veld van je tegenstander staan. Maar opgelet! je kunt zelf ook geraakt worden. Op de vraag of het zeer doet? "ja je voelt het wel wanneer je geraakt wordt! Maar het moest toch ietsje stoerder. Jullie mogen het zo stoer maken als je wilt, dus uiteindelijk zonder middenlijn.....

De games zijn kort en intensief. Arrow Battle wordt ook vaak geboekt in combinatie met andere games als lasergame, boogschieten e.d. graag adviseren wij jullie hierover. 

Arrow Battle is vooral de spanning vooraf, hoe moeilijk is het? hoe zeer doet het? Maar uiteindelijk een game met heel veel lol. Boogschieten onder spanning valt niet altijd mee.....

Arrow Battle kan gespeeld worden in een gymzaal maar ook heel goed buiten op een veld of in een stuk bos. Wat nemen wij standaard mee? Bogen en voldoende pijlen en maskers. Dit kan uitgebreid worden met opblaasbare obstakels, een rookmachine of een geluidsinstallatie. Ontvang offerte.
Activiteiten op eigen locatie

 Leuk voor de familiedag,
 vriendendag of
 basisschool activiteiten


Het Tijdbomspel.
Tijdens de familie-dag, met je collega's, je klas of.......?  Je gaat met je team de strijd aan met je familie, klasgenoten of collega's en natuurlijk met de tijd.

Jullie tijd op de tijdbom begint te lopen en het spel is begonnen. Je kunt het tijdbomspel met 2,3 of 4 teams spelen. Elk team heeft een timer op de tijdbom. Jullie starten met het openen van de opdracht kist, hiervoor het je uiteraard de code van het slot nodig. In de kist vind je jullie opdrachten. Deze opdrachten kunnen door jong en oud worden uitgevoerd. Slecht uitgevoerde opdrachten kosten je team straftijd. Onderweg kom je opdrachten tegen als het ontcijferen van een morse code, torens bouwen, een foto shoot, katapult schieten, boogschieten, een eier race en nog veel meer.


Het Tijdbomspel kan het beste buiten gespeeld worden. Ook kunnen wij het spel en de bijbehorende vragen personaliseren. Bijvoorbeeld met vragen over het bedrijf, de school........ Het Tijdbomspel kan gespeeld worden vanaf 12 tot zo'n 24 personen. Willen jullie ietsje stoerder. KLIK dan hier om onze offerte te ontvangen.* zelf bepalen wanneer
* geen horeca verplichtingen
* eigen vertrouwde omgeving
* betaalbaar
* professionele apparatuur
* professionele begeleiding 

Of willen jullie games combineren?
Ook is het mogelijk om games met elkaar te combineren zodat je met jullie teams meerdere games kunt spelen. Vaak wordt een intensieve game als lasergame gecombineerd met bijvoorbeeld boogschieten of een parcours aan splellen/games die wij voor jullie uitzetten. Wij kunnen in overleg een voorstel "op maat" voor jullie maken. Ontvang offerte.
Buks schieten op locatie

Buksschieten?

Ja buksschieten, echt heel gaaf om te doen. Schieten op snelheid en precisie.  Je staat voor meerdere doelen (targets) de zoemer gaat en je probeert zo snel mogelijk alle doelen te raken. Wanneer je het laatste doel raakt stopt de tijd en zie je je resultaten op het digitale score-bord. Dit zijn echt verslavende games! Je wilt steeds weer je eigen tijd verbeteren. We hebben diverse games die gespeeld kunnen worden. Binnenkort meer info over deze games.

Voor het buks schieten geldt, kleine groepen en op een locatie waar wij echt niemand tot last zijn. 

Diverse games

Ontvang vrijblijvend offerte!Wat is een geschikte locatie?
* bedrijfshal
* bedrijfsterrein buiten
* kantoor met gangen en ruimtes
* school, gymzaal
* bos, terrein met genoeg obstakels
* supermarkt, bouwmarkt

Wij verzorgen jullie Lasergame uitje op je eigen locatie.
Benieuwd? Ontvang vrijblijvend ons voorstel.

Ontvang geheel vrijblijvend offerte via deze button. Heb je liever telefonische contact dan kan dat natuurlijk ook.
Bel 0651048311 Ruud


Bekijk ook onze ander games op eigen locatie!


Powered by webXpress