Games op Eigen Locatie

(12 t/m 30 April zijn ivm vakantie gesloten)

De UITDAGING - origineel en uniek.
Wij komen naar jullie toe!

7  Super leuke games voor op eigen locatie

* In en om je eigen bedrijf.  
* In de school of gymzaal.
* Bij het buurtfeest, familiefeest. 
* Bij de vereniging.
 

LASERGAME in en rond je eigen bedrijf, tegen je baas en collega´s. Als bedrijfsuitje, bij de familiedag, bij het buurtfeest, ter aanvulling op je event, als klassenfeest of tijdens je verblijf in de groepsaccommodatie of bij opening van het bedrijf. Binnen, buiten, in het donker of overdag, het kan allemaal. Met een muziek installatie, een rookmachine of met opblaasbare obstakels? U zegt het maar! 

Ons mobiel pakket Lasergame bestaat uit professionele lasergame-guns van Battlefieldsports met het SATR system, realtime feedback naar de spelers, hits, kills, vizier met red dot, een controller die het spel start en beeindigd. Wij begeleiden het lasergamen uiteraard.

Heeft u een leuke locatie waar genoeg verstop plekken zijn, uw bedrijfspand, sportzaal, recreatieruimte, perceel bos……………… Wij komen graag naar u toe! 
We kunnen 2 uren komen, een dagdeel, maar ook de gehele dag. U kunt ons boeken voor kleine en grotere groepen. 

Wij werken in de provincies Groningen, Friesland, Drenthe, Overijssel en Gelderland.

Gajemee Lasergamende Dol Dwaze QUIZZZZ.......
Ga jij ook voor de winst?
Spanning, sensatie, leedvermaak en chaos. Bij deze quiz gaat het niet alleen om algemene kennis maar ook om snelheid, behendigheid en gewoon geluk. Iedereen kan winnen, zelfs diegene die altijd verliest met een potje Triviant.

Muziek & film vragen. Ken jij bijvoorbeeld de hele top 2000 uit je hoofd dan blink jij misschien uit bij de film vragen. 
Snelheid. Kun bekers stapelen of vlekkeloos de beruchte bibber spiraal uitvoeren. Wie heeft er stalen zenuwen? 
Behendigheid. Vind jij zelfs bezopen nog de weg naar huis?  Leg jouw lot in de handen van 1 van je teamgenoten en laat je blind de wegwijzen. 
Taal & rekenen. Overleef jij de spellingsronde? En hoe is het gesteld met het hoofdrekenen? Ga je knallen of val je volledig door de mand?
Lijstjes maken. Weet je genoeg te verzinnen of wordt de spanning je teveel? Stel lijstjes samen met de 20 populairste .... 
Fotoshoot. Even helemaal gek doen! Pak jouw moment in de spotlight en creëer met jouw team de perfecte foto! Wie heeft er oog voor detail en wie houdt het overzicht?

De Dol Dwaze Quiz komt naar jullie toe en kan dus overal gespeeld worden! Wie daag jij uit? Je collega's, vrienden, familie, klasgenoten, mede studenten of teamgenoten? 
Wij kunnen de Quizzzz personaliseren met vragen over uw bedrijf, collega's over de familie......... en natuurlijk kunnen we prijsjes regelen.

De quiz duurt tussen de 1,5 en 2 uur.

We gamen op locatie in Groningen, Friesland, Drenthe, Overijssel en Gelderland.


VRAAG OFFERTEBoek ons nieuwe verslavende spel: Super Stoer Dynamisch Schieten
 
 


Een nieuw verslavend spel, Speed of Light, volg de leds op de targets en probeer ze ze snel mogelijk te raken, de laatste target stopt je tijd. Of DuelShooting, je staat naast je collega, vriend...  als de zoemer gaat probeer je beiden zo snel mogelijk je targets te raken, wie wordt de snelste? Diverse zeer verslavende games. Dit verzorgen wij in de uitvoering "super stoer" met luchtbuks en semi-automatische luchtgeweren, vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden. Dit kan zowel outdoor als indoor.

Wij werken in de provincies Groningen, Friesland, Drenthe en Overijssel, andere locaties op aanvraag.
 VRAAG OFFERTE

ARROW BATTLE  


Arrow Battle met je groep een veld/sportveld. Reserveer deze stoere game, wij komen graag naar jullie toe!

Mag het ietsje stoerder!


Een omgebouwde gymzaal als Arrow Battle arena, met spannende muziek en een rookmachine! Of op het sportveld met bijvoorbeeld onze opblaasbare obstakels. Met je paintball masker op, je boog in de aanslag probeer je zo vaak mogelijk de targets van je tegenstander te raken......... maar let op! je kunt natuurlijk ook zelf geraakt worden. Super spannend om te doen met natuurlijk erg veel lol.

WIJ KOMEN GRAAG NAAR JULLIE TOE!

We zijn dan zo'n 30 minuten van te voren aanwezig om de apparatuur in de stellen en om nog even mee te helpen met de inrichting gymzaal of buiten de opblaasbare obstakels neer te zetten. Je kunt het Arrow Battle nog uitbreiden met bijvoorbeeld een rookmachine, een geluidsinstallatie of een set opblaasbare obstakels. Wat wij meenemen: bogen en pijlen, paintball maskers, target en team hesjes.

Wil je meer informatie over de kosten, beschikbare dagen en tijden, neem dan even contact met ons op.
info@gajemee.nl maar bellen mag natuurlijk ook 06 510 48 311


VRAAG OFFERTEEen combinatie van spellen.

Een combinatie van SPELLEN is natuurlijk ook te maken. Wij kunnen een parcours voor jullie uitzetten opstellen waarbij teams tegen en met elkaar gaan gamen. Lasergame in combinatie met TargetShooting of Boogschieten. U geeft aan wat uw wensen zijn en wij maken een voorstel.


We gamen op locatie in Groningen, Friesland, Drenthe en Overijssel.

 VRAAG OFFERTE


Tijdbomspel - NIEUW

Ga met je team de strijd aan met ander teams en natuurlijk met de tijd. Schakel met jouw team als eerste de tijdbom uit. Dit kan alleen als je de opdrachten goed uitvoert en ook nog snel bent. In het tijdbomspel zijn opdrachten verwerkt als: katapult schieten, torens bouwen, mega puzzels, groot memorie, de grote bibberspiraal, Shoot-out, rebussen, fotoshoot, dart gooien etc. etc. Vooral veel fun!
We gamen op locatie in Groningen, Friesland, Drenthe, Overijssel en Gelderland.
VRAAG OFFERTEPaintball op je eigen locatie - 
NIEUW

Paintball kan zowel indoor als outdoor gespeeld worden. Indoor in een gymzaal, we gamen dan met z.g. `Reballs` rubber kogels en outdoor met de gewoone paintball kogels. Paintball spelen we de shottguns, zoals je op de foto ziet. Deze vorm van paintball kan als gespeeld worden vanaf 8/10 jaar. Ga met je team de strijd aan met ander teams probeer de targets van de tegenpartij te raken, om punten te scoren, maar kijk uit dat je zelf niet geraakt word. Heel veel fun!
We gamen op locatie in Groningen, Friesland, Drenthe, Overijssel en Gelderland.
VRAAG OFFERTEBinnenkort Mission Impossible op je eigen locatie - BINNENKORT
Mission Impossible, de naam zegt het al. Met je team krijg je een opdracht mee om binnen 10 minuten een schilderij te stelen, van de muur te halen zonder dat alle sensoren afgaan en je tijd al weer verstreken is. Samenwerken is hierbij heel belangrijk. Onderweg moet je langs de sensoren proberen te komen, gaat er een sensor af dan verlies je tijd, raak je onderweg een target dan verdien je weer tijd. Heel veel fun!
We gamen op locatie in Groningen, Friesland, Drenthe, Overijssel en Gelderland.
VRAAG OFFERTE
Powered by webXpress