Home

  

Wat hebben we een lol gehad met z'n allen!  Uniek en speciaal JA dat was het zeker! Toen wij kozen voor een van de activiteiten van "Gajemee Games op locatie" wilden wij een keertje iets anders, iets unieks, iets speciaals! Wij kozen voor Lasergame door ons eigen bedrijf. Wat hebben we een lol gehad met z'n allen en fanatiek dat we waren! Het was een fantastische avond. Ruud, nogmaals bedankt voor je begeleiding. Groetjes Irma. "een reactie om in te lijsten". Zo kan het ook bij jullie! Lasergamen door je eigen kantoor, bouwmarkt, supermarkt.......
Snel offerte ontvangen!

Lasergame op je eigen locatie.
Lasergamen door je eigen kantoor, bedrijf of door de gangen van de bouwmarkt of supermarkt waar je ook werkt! Als unieke activiteit bij jullie familiedag of bij jouw vereniging. Hoe leuk is dat! Je eigen unieke teamuitje, familie uitje of bedrijfsuitje op je eigen locatie. Ga de strijd aan met je collega's, familie en vrienden en win de game! Wij verzorgen Lasergame op locatie inclusief onze begeleiding.

Met het gemak van zelf bepalen wanneer en hoe laat.
Wanneer jullie willen gamen, hoe laat en hoelang, dat bepaal je allemaal zelf! Een alternatieve datum bepalen is uiteraard handig voor het geval wij onze agenda al vol hebben. Wanneer? Bijvoorbeeld na werktijd, na sluiting van het bedrijf, overdag, 's avonds of in het weekend. Met onze Lasergame apparatuur kan zowel indoor als outdoor worden gegamed maar ook bij daglicht, het hoeft niet donker te zijn. Lasergame kan al vanaf 12 personen en je kunt kiezen voor events vanaf 2 uur tot een hele dag.

 

Voordelen games op locatie.
* zelf bepalen wanneer
* geen horeca verplichtingen
* eigen vertrouwde omgeving
* betaalbaar
* professionele apparatuur
* professionele begeleiding 


Lasergame op eigen locatie

… waar je maar wilt, veel locaties zijn geschikt.
Op de meeste locaties kunnen wij lasergame verzorgen. De regel is over het algemeen: hoe meer ruimte je hebt hoe beter je kunt gamen. Zijn er genoeg obstakels om je achter te verstoppen? Twijfel je hierover stuur dan even een berichtje en wij kijken er even naar. Jullie gaan gamen met Professionele lasergame apparatuur van BattlefieldSports, alle guns zijn voorzien van een red-dot vizier. Je hoort wanneer jij je tegenstander raakt en wanneer jezelf wordt geraakt. Op de gun kun je zien hoeveel game-levens je nog hebt, hoe lang het spel nog duurt en hoe vaak jij je tegenstanders hebt geraakt. Wij nemen gekleurde team hesjes mee. Als optie kunnen je ook nog kiezen voor een geluidsinstallatie, een rookmachine of verlichting. Met meer dan 10 jaar ervaring begeleiden wij de games van de instructies tot het eind en je kunt rekenen op onze enthousiaste, flexibele en professionele begeleiding. Wij zorgen ervoor dat u achteraf kunt terug kijken op een geslaagde activiteit. Lasergame is in het geheel niet gevaarlijk, je schiet niet met echte laserstralen maar met infra rood, zie ook Wikipedia.

Kies voor Lasergame door je bedrijf!
Lasergame op locatie!
Lasergame indoor en outdoor!

Benieuwd? Ontvang vrijblijvend ons voorstel.

Wat is een geschikte locatie?
* bedrijfshal
* bedrijfsterrein buiten
* kantoor met gangen en ruimtes
* school, gymzaal
* bos, terrein met genoeg obstakels
* supermarkt, bouwmarkt


Ontvang geheel vrijblijvend offerte via deze button. Heb je liever telefonische contact dan kan dat natuurlijk ook.
Bel 0591 745 356


Bekijk ook onze ander games op eigen locatie!


Powered by webXpress