Kinderfeestjes


Lasergame kinderfeestjes op locatie


"het vetste feestje ooit"! We waren ongeveer op de helft van het Lasergame Kinderfeestje op locatie toen een van de kids op me af kwam en zei: "dit is het vetste feestje ooit"! Als ik jarig ben wil ik dit ook!

Jouw, ZO STOERE, verjaardagsfeest bij jouw thuis, op je eigen locatie. Wil jij een stoer verjaardagsfeest? Wat dacht je van Lasergame met je beste vrienden met echt "super stoere" guns. (geen goedkope plastic speeltjes) Guns van metaal met red-dot vizier waar je wel 100 meter ver mee kunt schieten. Met een leger cap op, een teamhesje aan en natuurlijk jouw stoere gun ga je de strijd aan met je vrienden en win je de game! Natuurlijk komen wij mee om dit alles voor jullie te verzorgen. Info: 0651048311 Ruud.


MEI = KORTING MAAND  

Voordelen Feestje op locatie.

* zelf bepalen wanneer
* geen vervoer organiseren
* geen horeca verplichtingen
* eigen vertrouwde omgeving
* zelf bepalen hoe laat
* stoere guns


Hoe stoer is dat! Lasergame met je beste vrienden.
Met je beste vrienden gamen rond je eigen woning in jullie grote tuin of in een dichtbij gelegen stukje bos... Zelf bepalen wanneer jullie willen gamen, hoe laat en hoelang, makkelijke toch! Wanneer? Bijvoorbeeld na schooltijd,  's avonds of in het weekend. Met onze Lasergame apparatuur kan zowel binnen als buiten gespeeld worden. Dus ook gewoon bij daglicht, het hoeft niet donker te zijn. Lasergame kan al met groepjes tot 12 kids, 1,5 uur en vanaf 8 jaar in de regio's Drenthe en Overijssel (Flevoland, Groningen, Friesland op aanvraag.)


Kinderfeestje lasergame

… en met echt super stoere guns.
Jullie gaan gamen met Professionele lasergame apparatuur van BattlefieldSports, alle guns zijn voorzien van een red-dot vizier. Je hoort het wanneer jij je tegenstander raakt ook knippert je red-dot in je vizier een keertje en wanneer jezelf wordt geraakt hoor je dat natuurlijk ook. Op de gun kun je zien hoeveel game-levens je nog hebt, hoe lang het spel nog duurt en hoe vaak jij je tegenstanders hebt geraakt. Wij nemen gekleurde teamhesjes mee. Als optie kunnen je ook nog kiezen voor een geluidsinstallatie, een rookmachine of verlichting. Wij begeleiden de games en zijn altijd ruim van te voren aanwezig ter voorbereiding. Lasergame is niet gevaarlijk, je schiet niet met echte laserstralen maar met infra rood, zie ook WikipediaOp de meeste locaties kunnen wij lasergame verzorgen. De regel is over het algemeen: hoe meer ruimte je hebt hoe beter je kunt gamen. Zijn er genoeg obstakels om je achter te verstoppen? Twijfel je hierover stuur dan even een berichtje en wij kijken er even naar.


Wat is een geschikte locatie?
* grote tuin
* in en rond de boerderij
* afgelegen stuk bos

Arrangement
* 1,5 uur lasergame, incl. uitleg
  tot 12 kids 120,00
  (normaal 150,=)
  extra deelnemers 10,00 pp
 Mei = KORTING MAAND 


 

Wij verzorgen en begeleiden jullie Kinderfeestje Lasergame op eigen locatie. Wil jij dit ook, bel of whatsapp 0651048311

Ontvang geheel vrijblijvend offerte via info@gajemee.nl Heb je liever telefonische contact dan kan dat natuurlijk ook.
Bel 0651048311 Ruud


Bekijk ook onze ander games op eigen locatie!


Powered by webXpress