Scholieren en studenten

 

Klassenfeest lasergame

 

"Is het nu al weer voorbij? Ze hadden met 26 leerlingen de grote gymzaal omgetoverd naar een super gave lasergame arena. Met 3 teams hebben we ruim 2 uur gegamed. De eerste reactie die ik kreeg was "is het nu al weer voorbij" Super toch!

Wil je een klassenfeest organiseren? Een schoolfeest? Of een studentenfeest? Een leuk, stoer klassenfeest, schoolfeest of studenten uitjes organiseren lastig? Nou dat valt eigenlijk best wel mee! Ontdek het gemak van Lasergame op je eigen locatie. Geen vervoer problemen want jullie zijn al op de locatie, zelf bepalen wanneer, hoe laat en dit alles zonder horeca verplichtingen. Uiteraard inclusief professionele apparatuur en begeleiding. Al vanaf 2 uur te boeken. Snel offerte ontvangen!

Lasergame op locatie.
* zelf bepalen wanneer
* geen horeca verplichtingen
* eigen vertrouwde omgeving
* betaalbaar
* professionele apparatuur en
   begeleiding

Tips:
* vraag altijd toestemming
* betrek je leraar/mentor bij de
   organisatie
* game na schooltijd
* game in grote ruimtes/gangen
* inventariseer aantal deelnemers
* maak van te voren eerlijke teams
* plan tijd in ter voorbereiding en
   voor het opruimen


...ga Lasergamen met je klas of mede-studenten door de gangen van je eigen school of in de gym!
Hoe gaaf is dat! Met jouw team, gewapend met een Lasergame gun van BattlefieldSport, door de gangen van jullie school op zoek naar je tegenstanders. Even je aantal game-levens controleren en hoe lang het spel nog duurt. Je gaat de hoek om en wordt direct gehit....  gelukkig heb je nog wat levens maar het wordt wel uitkijken. Ga je je opofferen voor jouw  team of wacht je tot de tegenstanders in beweging komen! Voor j het weet zit je weer midden in en vuurgevecht dus maar even een veilige plek zoeken. Aha een tegenstander, met mn red-dot heb ik hem in mijn vizier en Yes en hit. Voor dat je het weet hoor je "mission complete" verzamelen bij het startpunt. Op je gun zie je jouw stats, levens over, hits, % hoe nauwkeurig je hebt geschoten. Het team met de minste uitvallers is de winnaar en gamed tegen het volgende team. De verliezers hebben even pauze maar gaan natuurlijk in de volgende game voor revanche. De meest reacties die we krijgen:"Super gaaf om te doen, wat leuk!" Dit organiseren wij natuurlijk ook graag voor jullie klas, school of studentengroep.


Lasergame op eigen locatie

Waar en wanneer je maar wilt. Vele locaties zijn geschikt om te lasergamen.
Op de meeste locaties kunnen wij lasergame verzorgen. De regel is over het algemeen: hoe meer ruimte je hebt hoe beter je kunt gamen. Zijn er genoeg obstakels om je achter te verstoppen? Twijfel je hierover stuur dan even een berichtje en wij kijken er even naar. Jullie gaan gamen met Professionele lasergame apparatuur van BattlefieldSports, alle guns zijn voorzien van een red-dot vizier. Met onze apparatuur kan bij daglicht, binnen, buiten en in het donker worden gegamed. Je hoort wanneer jij je tegenstander raakt en wanneer jezelf wordt geraakt. Op de gun kun je zien hoeveel game-levens je nog hebt, hoe lang het spel nog duurt en hoe vaak jij je tegenstanders hebt geraakt. Wij nemen gekleurde team-hesjes mee. Als optie kunnen je ook nog kiezen voor een geluidsinstallatie, een rookmachine of verlichting. Wij begeleiden de games en zijn altijd ruim van te voren aanwezig ter voorbereiding. Lasergame is in het geheel niet gevaarlijk, je schiet niet met echte laserstralen maar met infra rood, zie ook Wikipedia.


Wat is een geschikte locatie?
* in en door de school
* grote gymzaal
* rond de school
* bos, terrein met genoeg obstakels
* vele locaties zijn geschikt voor   
   Lasergame
Wij gamen in:
* Overijssel, Flevoland,
* Drenthe, Groningen en Friesland


In vele scholen verzorgen wij lasergame. Ga ook voor een Lasergame Klassenfeest! Ontvang vrijblijvend ons voorstel.

Ontvang geheel vrijblijvend offerte via deze button. Heb je liever telefonische contact dan kan dat natuurlijk ook.
Bel 0651048311 Ruud


Bekijk ook onze ander games op eigen locatie!


Powered by webXpress