Scholieren en studenten

LASERGAME
Klassenfeest ?
Schoolfeest ?
Studentenfeest ?


Wat dacht je dan van Lasergame in en door je eigen school, in de gymzaal of bij jullie studenten uitje, weekend, kamp.... Lasergame kan bijna op elke locatie gespeeld worden, binnen en buiten, overdag en in het donker.

geen gedoe...  WIJ KOMEN NAAR JULLIE TOE!


Met jouw team door de school, op zoek naar tegenstanders! Even controleren hoeveel levens je nog hebt en hoe lang het spel nog duurt. Je gaat de hoek om en wordt direct gehit..... gelukkig heb je nog wat levens maar het wordt uitkijken. Ga je je opofferen voor je team of wacht je tot je tegenstander in beweging komt. Voor je het weet zit je weer in een vuurgevecht dus maar even een veilige plek zoeken. Aha een tegenstander, met m'n red dot heb ik hem in mijn vizier en Yes een hit. Voor dat je het weet hoor je "mission complete" verzamelen naar het startpunt. Even kijken op je stats.... 12 hits en nog 3 levens over, 8% nauwkeurig geschoten, volgende keer wat minder risico nemen, op naar de volgende game met nieuwe levens en nieuwe kansen. Vraag hier gewoon vrijblijvend offerte aan!

Lasergame kan binnen gespeeld worden in en door je eigen school of in een grote gymzaal waarbij we de toestellen omtoveren in obstakels, muziek er bij aan, eventueel een rookmachine en gamen maar..... Natuurlijk kun je er ook voor kiezen om buiten te lasergamen, bijvoorbeeld in het bos, of op een terrein met genoeg obstakels.Bij het Lasergamen maken we teams die met elkaar de strijd aangaan. Bij groepen tot zo'n 16/18 personen maken we 2 teams. Is jullie groep veel groter dan maken we meerdere teams die om de beurt tegen elkaar gaan gamen zodat er uiteindelijk een winnend team overblijft. Hoe groter het terrein of het gebouw waarop en in gegamed kan worden, hoe groter de teams kunnen worden. Het Lasergame wordt altijd door ons begeleid, dus losse verhuur van onze apparatuur is niet mogelijk.

Vraag hier gewoon vrijblijvend offerte aan!

  geen gedoe....
  wij komen naar jullie toe!
ietsje STOERDER ?

ARROW BATTLE

Maak van je gymzaal een

ARROW BATTLE arena


en ga de strijd aan met je

klasgenoten/mede-studenten.
Een omgebouwde gymzaal als Arrow Battle arena, met spannende muziek en een rookmachine! De toestellen in een gymzaal zijn perfect om te gebruiken als obstakels waar achter je even veilig bent. We kunnen natuurlijk ook een setje (12 stuks) opblaasbare obstakels meenemen. Met je paintball masker op, je boog in de aanslag en de scheidsrechter telt af 3,2,1 en go...... je probeert je zo snel mogelijk de targets van je tegenstander te raken en om te schieten maar let op! je tegenstander heeft zijn/haar pijlen op jouw gericht. Zorg dat je zelf niet geraakt wordt. We spelen 5 tegen 5 of 6 tegen 6. Bij grotere groepen maken we meerdere teams die om de beurt tegen elkaar gaan spelen. We spelen korte games want het is best inspannend. Super spannend om te doen met natuurlijk erg veel lol.

geen gedoe....WIJ KOMEN NAAR JULLIE TOE!

We zijn altijd zo'n 30/45 minuten van te voren aanwezig om de apparatuur in de stellen en om nog even mee te helpen met de inrichting gymzaal of buiten de opblaasbare obstakels neer te zetten. Je kunt het Arrow Battle nog uitbreiden met bijvoorbeeld een rookmachine, een geluidsinstallatie of een set opblaasbare obstakels. Wat wij meenemen: bogen en pijlen, paintball maskers, target en team hesjes.

Wil je meer informatie over de kosten, beschikbare dagen en tijden, neem dan even contact met ons op. info@gajemee.nl maar bellen mag natuurlijk ook 06 510 48 311

Vraag hier gewoon vrijblijvend offerte aan!

  geen gedoe.... 
  wij komen naar jullie toe!

We verzorgen games op locatie in de provincies Groningen, Friesland, Drenthe, Overijssel en Gelderland

 
Powered by webXpress