Schoolgames

LASERGAME


Lasergame met je klas in de school? In de gymzaal? Op het sport-veld? Reserveer dit leuke klassenfeest, wij komen graag naar jullie toe!


Een omgebouwde gymzaal als lasergame arena, met spannende muziek en een rookmachine! Door de school, op zoek naar je tegenstander! Bij mooi weer kunnen we buiten op het sportveld! Je krijgt een hesje aan, in de kleur van je team, een leger cap op en natuurlijk een professionele lasergame gun van BattlefieldSports.

WIJ KOMEN GRAAG NAAR JULLIE TOE!

We zijn dan zo'n 30 minuten van te voren aanwezig om de apparatuur in de stellen en om nog even mee te helpen met de inrichting van de school of gymzaal. Het hoeft niet donker te zijn in de school of gymzaal, onze apparatuur is binnen, buiten, overdag en in het donker te gebruiken. Je kunt het lasergamen nog uitbreiden met bijvoorbeeld een rookmachine, een geluidsinstallatie of een set opblaasbare obstakels.

Wil je meer informatie over de kosten, beschikbare dagen en tijden, neem dan even contact met ons op. info@gajemee.nl maar bellen mag natuurlijk ook 06 510 48 311

VRAAG OFFERTE

PAINTBALL in de gymzaal? 


Paintball in de gymzaal? Kan dat dan? Ja dat kan, we gamen met z.g. reballs, dit zijn paintball kogels gemaakt van rubber, ze spatten niet kapot wanneer je geraakt wordt, je voelt het natuurlijk wel. Wanneer je met je klas wilt paintballen in de gymzaal zet je bijvoorbeeld alle toestellen neer die de gym heeft en deze gaan we dan als obstakels gebruiken, wij kunnen ook een set (12 stuks) opblaasbare obstakels meenemen. Je hoeft geen 18 te zijn om met onze apparatuur te gamen.

Hoe werkt het verder?
 Wij nemen paintball maskers mee, de nodige reballs en Shotgunns van om mee te schieten. Ook nemen we targets mee waarop je moet schieten om punten te halen en die je moet verdedigen. Het is handig als je tijdens het gamen iets aan doet met lange mouwen.

WIJ KOMEN GRAAG NAAR JULLIE TOE!

We zijn dan zo'n 30 minuten van te voren aanwezig om de apparatuur in de stellen en om nog even mee te helpen met de inrichting van gymzaal.  Je kunt het paintballen nog uitbreiden met bijvoorbeeld een rookmachine, een geluidsinstallatie of een set opblaasbare obstakels.

Wil je meer informatie over de kosten, beschikbare dagen en tijden, neem dan even contact met ons op. info@gajemee.nl maar bellen mag natuurlijk ook 06 510 48 311VRAAG OFFERTE


ARROW BATTLE in de gymzaal of op het sportveld 


Arrow Battle met je klas in de gymzaal of op het sportveld? Reserveer dit leuke klassenfeest, wij komen graag naar jullie toe!

Mag het ietsje stoerder!


Een omgebouwde gymzaal als Arrow Battle arena, met spannende muziek en een rookmachine! Of op het sportveld met bijvoorbeeld onze opblaasbare obstakels. Met je paintball masker op, je boog in de aanslag probeer je zo vaak mogelijk de targets van je tegenstander te raken......... maar let op! je kunt natuurlijk ook zelf geraakt worden. Super spannend om te doen met natuurlijk erg veel lol.

WIJ KOMEN GRAAG NAAR JULLIE TOE!

We zijn dan zo'n 30 minuten van te voren aanwezig om de apparatuur in de stellen en om nog even mee te helpen met de inrichting gymzaal of buiten de opblaasbare obstakels neer te zetten. Je kunt het Arrow Battle nog uitbreiden met bijvoorbeeld een rookmachine, een geluidsinstallatie of een set opblaasbare obstakels. Wat wij meenemen: bogen en pijlen, paintball maskers, target en team hesjes.

Wil je meer informatie over de kosten, beschikbare dagen en tijden, neem dan even contact met ons op. info@gajemee.nl maar bellen mag natuurlijk ook 06 510 48 311


VRAAG OFFERTE

Spellen Parcours

Spellen Parcours door de school, in de gymzaal of op het sportveld. We maken meerdere teams die met elkaar de strijd aan gaan. Team hesjes aan en jullie zijn klaar om van start te gaan. Welk team is het snelst? Welk team maakt de miste fouten? "SAMENWERKEN" best wel moeilijk.

Om van start te kunnen moeten jullie eerst de "code kraken" van jullie opdrachten-kist. Zodra je deze open heb kunnen jullie beginnen aan de opdrachten. Welke opdrachten kom je zoal tegen? Samen en toren bouwen van 2 meter hoog en deze ook weer afbreken, zonder dat hij omvalt. Of katapult schieten, met een grote katapult schiet je ballen weg die je teamgenoten met een vangnet moeten vangen. Boogschieten, puzzelen, fotoshoot....................... ga zo maar door.

WIJ KOMEN GRAAG NAAR JULLIE TOE!

We zijn dan zo'n 45 minuten van te voren aanwezig om het parcours uit te zetten en om alles voor te bereiden. Het spellen parcours kunnen we maken voor bijvoorbeeld 3 of 4 teams. Het Spellen Parcours kan ook gekoppeld worden aan een lopende tijdbom er wordt op deze tijdbom een tijd ingesteld die afloopt en alleen gestopt kan worden wanneer je alle opdrachten goed hebt afgerond en binnen de aflopende tijd blijft.
Wil je meer informatie over de kosten, beschikbare dagen en tijden, neem dan even contact met ons op. info@gajemee.nl maar bellen mag natuurlijk ook 06 510 48 311

 VRAAG OFFERTE


We verzorgen games op locatie in de provincies Groningen, Friesland, Drenthe en Overijssel.

 
Powered by webXpress