Target


Mag het ietsje stoerder zijn? Target Shooting is Dynamisch schieten, schieten met snelheid en precisie. Je staat voor meerdere doelen (targets) de zoemer gaat en je probeert zo snel mogelijk alle doelen te raken. Wanneer je het laatste doel raakt stopt de tijd en zie je je resultaten op het digitale score-bord. 

We hebben hier de keuze uit verschillende spellen. DuelShooting, Speed of light, SniperShooting, FunShooting, ParcoursShooting. Uitgezette targets die je onderweg op je parcours moet raken en je gaat natuurlijk zo snel mogelijk. Ook hier stopt het laatste doel (target) de tijd en je resultaat staat op het scorebord. Target Shooting kan gespeeld worden indoor in Emmen, op uw eigen locatie maar ook op enkele van onze outdoor locaties.


 

Schieten met semi-automatische luchtgeweren en pistolen op high-tech electronische targets.Je schiet tegen je collega's, vrienden........... om de snelste tijd. 2 schutters staan klaar, de zoemer gaat ...... wie is het snelst zonder missers. Raak de laatste target en je tijd stopt, op het scorebord komt je tijd te staan. 
Elke target is voorzien van een led. 
Zodra de zoemer gaat brandt ook de eerste led achter het eerste target wat geraakt moet worden, de leds kiezen een volgorde die je moet volgen en zo snel mogelijk moet raken, ook hier stopt de laatste target de tijd.Schieten met een super stoer grendel geweer met vizier op onze biathlon targets.
Liggend schieten, staand schieten....
Neem de tijd, schiet de targets, zonder missers.

Uiteraard gaan we ook even kijken hoe goed je echt kunt schieten op de "ouderwetse" kaart. Schieten met een grendel pistool op co2.
Hoe vaak raak jij de 10 ?
Wie schiet het eerste zijn kleur ballon in de kast kapot, beiden een pistool, snel laden en schieten. 
Kijk uit dat je wel de goede kleur kapot schiet !!! 


Kijk ook op www.dsr-emmen.nl
Ben jij die snelle schutter ?


Vanaf 4 personen 
 
1 uur € 17,50 pp  1,5 uur € 22,50 pp 2 uur € 27,50 pp 


ook INDOOR in EMMEN

Bel ons op 06 510 48 311Powered by webXpress